OVER ONS


Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Dating voor mensen die al 'n relatie hebben

Internationaal onderzoek laat zien dat 30% van alle mensen die zich inschrijven op traditionele datingsites voor alleenstaanden, liegt over hun relatie. De meeste mensen die vreemdgaan, willen hun relatie ook niet op het spel zetten. Victoria Milan is een datingsite speciaal ontworpen voor getrouwde, verloofde, samenwonende en anderszins gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tweede, 'buitenechtelijke' relatie. Het is fijn dat er werkelijk geen enkele reden is om over je relatie te liegen of om deze te verbergen. De meeste members zijn juist op zoek naar iemand die al een relatie heeft! Dus meld gewoon wat voor relatie je hebt als je je bij ons registreert, en laat weten wat voor (tweede) relatie je wilt. Zó start je meteen je zoektocht naar die langverwachte droom!

Veel mensen die al in een relatie zitten, vinden het aantrekkelijk en veilig om een relatie te beginnen met iemand die ver buiten de eigen woonplaats of zelfs in een ander land woont. Wat denk je zelf van een spannende avotuurtje tijdens een zakelijke trip of tijdens je vakantie met vriendinnen? Anderen geven de voorkeur aan die ene speciale persoon dicht in de buurt, die ze regelmatig willen zien. Alles is mogelijk! Victoria Milan heeft een enorm netwerk van geregistreerde leden - in Nederland en België, en in alle andere delen van Europa, zoals Spanje, Portugal, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Het is helemaal jouw avontuurtje en helemaal jouw keuze!

100% anoniem en discreet

Als member van Victoria Milan ben je altijd en overal 100% anoniem. Je hoeft niet je persoonlijke gegevens - zoals naam, adres en telefoonnummer - op te geven om je bij ons aan te kunnen sluiten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruikersnaam te creëren en een anoniem e-mail adres bij een van de vele gratis providers (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com, etc.). En dan ga je van start! Je kunt zoeken, communiceren en andere members leren kennen zonder je identiteit of andere persoonlijke informatie prijs te geven.

Stap gratis in

Normaal kun je betalend member worden van Victoria Milan, maar probeer ons nu gratis en anoniem. Als je tevreden bent, kun je je lidmaatschap upgraden door je te abonneren, waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreid scala van extra communicatie-features en functies.

Veiligheid

Het moet zowel veilig als leuk zijn om elkaar te ontmoeten op Victoria Milan. We hebben professionele medewerkers die Victoria Milan continu bewaken, en ervoor zorgen dat jouw veiligheid en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd. Alle members kunnen heel simpel verdachte activiteiten en profielen melden d.m.v. het "rapporteer deze gebruiker"-icoontje dat zichtbaar is op het profiel van alle leden. Gebruikers die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden zullen direct en voor altijd worden geblokkeerd en op een zwarte lijst (IP, email-adres, etc.) worden gezet.

Echte mensen met echte profielen

Victoria Milan heeft alleen echte members met echte profielen. (Sommige andere sites hebben foto's van mooie model-gebruikers op hun voorpagina staan om je te verleiden. Dat is bij ons niet het geval. Wij zijn ook geen nep-profielsite, zoals veel andere sites). Wij zijn een èchte datingsite met èchte mensen - en daar zijn we trots op! We staan ​​absoluut geen namaakprofielen toe en we moedigen alle members aan om profielen waarvan ze het vermoeden hebben dat ze nep zijn, direct bij ons te melden. Deze meldingen onderzoeken we meteen, en we ondernemen er direct actie tegen.

Volg Victoria Milan

Victoria Milan kun je ook volgen via Facebook, Twitter en onze blog. Lees onze blog voor interessante artikelen, onderzoeken en persoonlijke ervaringen van andere gebruikers van Victoria Milan.

Contact:

Victoria Milan
support@victoriamilan.nl

Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited
Ondernemingsnummer: C56612
106 Old College Street
SLM1377 Sliema
Malta

Artikelen