Hoe slim is jouw mobieltje echt voor je relatie?

Hoe slim is jouw mobieltje echt voor je relatie?

In de afgelopen 15 jaar hebben mobiele telefoons een ongekende transformatie doorgemaakt. Ooit waren mobiele telefoons zware, lompe dingen met éénkleurige schermen en beperkte mogelijkheden. Nu dienen onze iPhones en Android-smartphones als onmisbare metgezellen die onze leefwereld vertegenwoordigen. Meer nog, het wordt geschat dat over de helft van de populatie op Aarde een smartphone in zijn bezit heeft (meer dan 2.16 biljoen mensen, eind 2016). Dit is niet verrassend gezien de mogelijkheden die de toestellen van vandaag bieden. We kunnen films bekijken, series, spelen geavanceerde spellen, lezen boeken, videochatten met mensen overal ter wereld en blijven verbonden met onze sociale accounts dag en nacht. Hoewel, de alomtegenwoordigheid van smartphones moet toch enige impact op ons leven hebben, nietwaar? Belangrijker nog, hebben ze ons gedrag in relaties veranderd?

Read More
Train jezelf in het vreemdgaan – Hoe beter en discreter vreemdgaan

Train jezelf in het vreemdgaan – Hoe beter en discreter vreemdgaan

Je hebt er al een tijdje aan zitten denken en eindelijk heb je de knoop doorgehakt om een affaire te beginnen. Of misschien heb je al een affaire, maar vind je het hard om dit geheim te houden voor je partner. Je mag dan wel perfect gelukkig zijn met je huwelijk maar je wilt wat extra uitdaging in je leven, geen problemen! Vermijd dus de rechtbank en de rompslomp die een scheiding met zich mee brengt. Vertel het aan niemand. Bij Victoria Milan weten we als geen ander hoe discreet een affaire te beginnen, en toch plezier en passie te hebben zonder te vrezen dat je zal worden betrapt.

Read More
Monogamie – Is het Echt Goed voor Ons?

Monogamie – Is het Echt Goed voor Ons?

Vorig jaar voorspelde Ross Douthat, columnist voor The New York Times een negatieve trend voor de huwelijken in de Verenigde Staten. Hij suggereerde, dat volgens het stijgend aantal Amerikanen die open-minded staan tegenover het hebben van een open relatie, polygame huwelijken zo goed als legaal zal zijn tegen 2040.

Read More
De sterrenbeelden in Nederland die het meest vreemdgegaan zijn in 2016

De sterrenbeelden in Nederland die het meest vreemdgegaan zijn in 2016

  • Waterman en Vissen het meest vreemd dit jaar

  • Boogschutters gingen het minst vreemd

Een choquerende nieuwe studie heeft aangetoond welke sterrenbeelden het meest vreemdgaan tijdens hun lange vaste relaties in 2016, en het zijn niet de sterrenbeelden die je had verwacht!

Het onderzoek, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingwebsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar een buitenechtelijke affaire – ging op zoek naar de profielen van Nederlandse mannen en vrouwen om te ontdekken welke horoscopen sneller toegaven aan hun seksuele behoeften.

Terwijl Schorpioenen en Leeuwen seksueel actiever aangelegd zijn dan andere sterrenbeelden, toonde de enquête echter aan dat deze niet behoren tot de sterrenbeelden die het meest vreemdgaan.

De gegevens toonden anderzijds wel de sterrenbeelden aan van de gebruikers die op zoek zijn naar een spannende affaire. Watermannen, met maar liefst 10.5% van de Nederlandse vreemdgangers, behoren daartoe gevolgd door Vissen met 10.1% en Stier met 9.8%.

Het meest ‘trouwe’ sterrenbeeld is de Boogschutter, met slechts 6.5% van de Nederlanders die een scheve schaats rijden. De tweede meest loyale horoscoop is de Schorpioen met 6.6%, en de Steenbok met 7.7%.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de data aantoonde dat de vreemdgangers met het sterrenbeeld Waterman waarschijnlijk meerdere keren vreemdgegaan zijn in 2016.

“We hebben de duizenden ledenprofielen uitgepluisd en tot de ondeugende vaststelling gekomen dat de Nederlandse Watermannen en vrouwen waarschijnlijk een affaire gehad hebben in 2016. Het zijn warmbloedige, seksueel actieve wezens en het kan hen niet kwalijk genomen worden voor wat er in de sterren geschreven staat”, zei Mr. Vedal.

Victoria Milan verkreeg deze informatie van de profielen van hun leden. Victoria Milan verzekert dat alle mogelijke maatregelen genomen werden om de privacy en identiteit van alle leden te beschermen.

Voor meer informatie, contacteer alstublieft press@victoriamilan.com.

Read More