ZO WERKT HET

Het is heel eenvoudig om je bij Victoria Milan in te schrijven!


1. Maak je GRATIS
& 100% anonieme profiel aan.

Kies een anonieme niet-identificeerbare gebruikersnaam. Alle persoonlijke informatie (naam, adres, telefoonnummer etc.) zal automatisch worden geweigerd om jouw anonimiteit 100% te garanderen.

Upload een profielfoto, je krijgt daarmee 15x meer aandacht dan members zonder foto.

Tip 1: Upload een foto die je gezicht niet laat zien. Let op: draag geen kleding of juwelen die makkelijk te herkennen zijn.

Tip 2: AnonymousBlur™ is een eenvoudig middel om je gezicht onherkenbaar te maken voor je de foto op het net zet.

Privé 

 Openbaar 

Tip 3: Het Openbare/Privéfoto icoon, gebruik je om je foto's te verbergen voor het publiek. Op het moment dat je een member genoeg vertrouwt, geef je hem/haar een Privésleutel om toegang te krijgen tot jouw privéfoto's.

2. Vind JOUW avontuurtjes gebaseerd op JOUW keuzes.

Als member van Victoria Milan® heb JIJ altijd alle controle. Jij maakt de keuzes. Alle members moeten jouw keuzes respecteren.

Ja
Nee

Je kunt op zoek gaan naar een onschuldig online web-avontuurtje, sexy flirt of werkelijk afspreken om een levensechte tweede verhouding te beginnen. Het is JOUW keuze - JIJ stelt de grenzen.

Geavanceerd zoeken
Victoria Milan®'s unieke zoekmogelijkheden maken het je makkelijk de perfecte keuze te maken. Afhankelijk van wat jij instelt zoals: leeftijd, land, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid, interesses, wat je opwindt
...en nog veel meer.

3. Maak anoniem contact met aantrekkelijke members.

Victoria Milan® biedt je een breed scala aan communicatiemiddelen om eenvoudig en effectief contact te maken met andere members:

 Knipoogje: knipoog en flirt daarmee naar aantrekkelijke members om je interesse te tonen. Knipoogjes kun je sturen als eerste stap om contact te maken ofschoon veel members het ook fijn vinden direct een privébericht te ontvangen.

 Privéberichten: Deze lijken op gewone emails. Je kunt alle members een privébericht sturen door te klikken op het email-icoon, een bericht te schrijven en te klikken op "Verstuur".

 VM Messenger: Met onze nieuwe Messenger-functie kunt je live chatten met een member van je keuze. Klik gewoon op het Messenger-icoon van de member die je leuk vindt en begin met chatten.

Je kunt geheel anoniem live chatten met geluid en tekst.

Ons professionele team van ontwikkelaars is continu bezig met het bedenken van leuke nieuwe en handige functies om alles nog efficiënter te maken. Een aantal nieuwe functies zijn al onderweg!