Vikki’s Top 6 Tips voor Mannen op VictoriaMilan

Als trouwe gebruiker op VictoriaMilan – ik ben al ruim twee jaar actief – werd ik gevraagd om mijn beste tips samen te stellen voor jullie die getrouwd zijn of al een vaste relatie hebben. Volg deze 6 eenvoudige tips en tricks en ontdek hoe gemakkelijk je VictoriaMilan kan gebruiken.

Profielfoto’s

Profielfoto’s zijn een van de belangrijkste onderdelen voor je profiel. Profielen met publieke foto’s hebben een response rate van meer dan 200% dan de profielen zonder foto, en een verhoging in berichten van meer dan 500%.

Hoe wil iemand die discreet en anoniem wil blijven, dus opvallen met een aantrekkelijke en interessante foto?

Wees creatief! Iedereen van ons heeft kenmerken waar we trots op zijn, en dingen waar we minder blij mee zijn. Zorg er dus voor dat je je beste eigenschappen benadrukt, of het nu je lichaam is, je stijlvolle kledij, je lach, ogen of levensstijl. Misschien weet je zelfs helemaal niet welke je beste eigenschappen zijn!

Een online onderzoek bij vrouwen in Noord-Amerika en Europa leert dat een van de eigenschappen die vrouwen het meest aantrekken, voorarmen zijn. Er bestaan zelfs heuse online community’s die focussen op “forearm porn” (geen grap!). Rol dus je mouwen op, en laat je voorarmen zien!

En als je voorarmen niet zo geweldig zijn, toon dan je beste ‘male lingerie’.

Toen gevraagd werd wat de mannelijke equivalent van lingerie was, reageerden vrouwen overweldigend met “een strak pak”. Trek je beste kostuum dus aan en toon vol zelfvertrouwen wie je bent.

Een mooi aansluitend pak is zo aantrekkelijk voor vrouwen, dat zelfs gebruikers met wazig gemaakte gezichten een enorme stijging zagen in hun profielviews.

Rug en kont. Een sterk uitziende rug trekt onbewust de aandacht bij vrouwen. Ze beelden zich in hoe het zou zijn om hun armen rondom zijn rug en kont te slaan… Je begrijpt het idee wel, toch? Je rug en achterste tonen is een geweldige manier om vrouwen op te winden, terwijl je discreet blijft.

Neem je beste broek, toon stijlvol je rug en je zal merken dat vrouwen je geïnteresseerd een bericht sturen om te zien of je voorkant even lekker is als je achterkant.

100% Gratis voor Vrouwen

Gratis Lidmaatschap voor alle vrouwen. Dit betekent een actieve en drukke database vol vrouwen die op je wachten!

Registreer Nu

Gebruikersnaam

Kies een gebruikersnaam die iets vertelt over jezelf. Wanneer vrouwen doorheen hun zoekresultaten scrollen, zien ze alleen je profielfoto en gebruikersnaam. Zorg dus dat je gebruikersnaam aantrekkelijk klinkt. Probeer beknopt maar precies te zijn in het beschrijven van je gebruikersnaam.

Voorbeeld: buurt + job/hobby = CamdenPiloot

Iemand die aan het scrollen gaat doorheen de profielen zal onmiddellijk weten waar ergens in de stad je je bevindt. Bovendien weten ze in één keer wat je hobby of job is. Deze gebruiker bevindt zich in een chique buurt van de stad (in dit geval Londen), en is geïnteresseerd in reizen en vliegen. Klinkt als een goede persoon om mee de hoogte in te gaan ;)

Voorbeeld: omschrijving + seksuele interesse = GroteDom

In twee seconden zullen vrouwen weten dat je groot bent (welke vrouw houdt niet van een grote man?) en seksueel een dominant persoon bent. Een naam zoals deze trekt gegarandeerd onderdanige vrouwen aan. Misschien zoeken ze wel naar iemand om hun eigen 50 Shades of Grey mee te beleven.

Meer dan 5 000 000 Leden Wereldwijd

Met meer dan 5 Miljoen Leden Wereldwijd kan je gemakkelijk een match vinden dichtbij jou, of wanneer je op reis bent.

Registreer Nu

Discretie is een vereiste

Of je nu gebonden, getrouwd of single bent op VictoriaMilan, vrouwen willen weten of je discreet bent maar ook of je haar discretie en grenzen respecteert. Het laatste wat een vrouw wil op VictoriaMilan, is iemand die bezitterig begint te worden of meer wilt dan een onenightstand.

Sommige vrouwen op VictoriaMilan zoeken naar een affaire, anderen bevinden zich in een open relatie, terwijl andere vrouwen dan weer zoeken naar een snelle flirt. En mensen zoals ik bijvoorbeeld, die zoeken dan weer naar een oudere man die erg kinky is.

Maar wat hun reden ook is om VictoriaMilan te gebruiken, ze zijn allemaal op zoek naar iemand waarbij discretie gegarandeerd is!
Overweeg dus, zeker als je single bent, om dit ergens in je eerste bericht te benadrukken. Of schrijft het in je profielomschrijving!

Hier zijn enkele voorbeelden die me persoonlijk comfortabeler deden voelen:

Ik ben niet van plan om mijn of jouw relatiestatus te veranderen.
Ik ben professioneel. Discretie is voor mij dus uiterst belangrijk. Ik ben respectvol en discreet en verwacht hetzelfde.

Geverifieerde Profielen

Elke registratie wordt geverifieerd via e-mail of SMS om fraudeurs en scammers te blokkeren. Victoria Milan verbindt al meer dan 10 jaar mensen met elkaar.

Registreer Nu

Wees Direct

Dit is absoluut het beste aan VictoriaMilan. De gebruikers zijn veel directer, rechtdoorzee en eerlijker over wat ze willen, en misschien nog beter, over wat ze niet willen.

Jouw profielomschrijving is de beste plaats waar je dit kan neerpennen.

Je zal snel merken dat VictoriaMilan veel transparanter is dan vele andere traditionele datingsites. Hier wordt veel duidelijker op profielen aangeduid wat mensen zoeken, en vooral wat ze niet zoeken. Wees dus niet bang om hetzelfde te doen.

Hier is een voorbeeld van een gebruiker met een interessant voorbeeld:

"Op zoek naar een goed uitziende en vriendelijke partner in crime voor een kortstondige flirt. Mogelijkheid tot iets langdurig indien het klikt."

Veilig & Vertrouwelijk

Beveiliging en uw veiligheid zijn prioriteit #1 bij Victoria Milan. We gebruiken 256-bit encryptie, de meest betrouwbare webdiensten en SSL om de veiligheid van onze gebruikers te garanderen!

Registreer Nu

Introductieboodschap

Ook niet te vergeten. Vrouwen die al heel lang samen zijn met hun partner, voelen zich niet comfortabel genoeg om de eerste stap te zetten. Het is dus belangrijk dat jij de eerste stap zet van zodra je kan.

De eerste benadering is alles!

Vooraf geschreven boodschappen werken het best. Neem je tijd, en schrijf een goed bedachte introductieboodschap, maar laat wat ruimte voor enkele persoonlijke gegevens over de persoon waar je naar schrijft. Schrijf geen SPAM-achtige boodschap, met andere woorden, doe geen copy/paste. Het werkt niet en is ronduit vervelend.

Hier is een voorbeeld van een geslaagde introductieboodschap:

"Hey, je profiel trok m’n aandacht.
Vooral wat je schreef over het willen doorbreken van het monotone leven, en het willen ervaren van iets nieuw en spannends.
Het lijkt wel alsof we op zoek zijn naar hetzelfde, en misschien kunnen we elkaar daar bij helpen. Ik kan je leren vliegen, en jij kan me leren koken… hoewel je handen te kort zal komen, denk ik ;)
Ik zou graag wat meer over je weten, laat me weten of je geïnteresseerd bent en we zien dan wel verder.

De structuur van dit bericht is:

Ik ben geïnteresseerd in jou
Dit is waarom
TDit is waarom ik denk dat we een goede match zouden zijn
Hier is iets interessants over mij, en hoe we veel plezier kunnen hebben samen
Ik ben geïnteresseerd in je en wil je beter leren kennen, “de bal ligt in jouw kamp”

Onthoud om het vooral licht te houden. Maak een grapje. Geef weer dat je wel degelijk haar profiel hebt gelezen.

Privé-galerij

Dit is m’n favoriete onderdeel van VictoriaMilan. Het aanvragen en ontvangen van toegang tot een man z’n privéfoto’s, en het delen met mijn foto’s.

Je privé-galerij is waar je je meest riskante foto’s in bewaart. Je kan hen delen met anderen en de toegang op elk moment voor iemand beperken.

Onthoud om je privéfoto’s altijd smaakvol te houden! Ik kan je niet genoeg benadrukken hoe vaak ik een goede chat met iemand had, en van z’n profielfoto hield maar dan uiteindelijk op niets anders dan smakeloze ‘dick pics’ stuitte.

Er is een plaats en moment voor ‘dick pics’, maar enkel wanneer ik je expliciet om zo’n foto vraag. Tot dat moment er komt, hoef je er echt geen te sturen. Het maakt niet alleen mij, maar alle vrouwen onmiddellijk ongeïnteresseerd.

Ik nam de tijd om lingerie aan te trekken, en enkele sexy foto’s van mezelf te nemen voor mijn privé-galerij. Het minste wat je kan doen is om geen hoop smakeloze dick pics in je galerij te plaatsen!

Als je kan, voeg dan een gezichtsfoto toe. Onthoud dat je achteraf je toegang tot je privé-galerij altijd kan vergrendelen. Indien je dit niet wilt, behoud deze plek dan voor waar je je sexy foto’s in bewaart.

Ik wil je blote rug zien, ik wil iets kinky zien. Ik wil je in je bezwete sportoutfit zien. Ik wil verleidelijke foto’s zien die mijn verbeelding op hol doen slaan.

Waar ben je naar op Zoek?

  • Discrete Affaires
  • Fetisj Dating
  • Casual seks
  • Swingen
Meld je gratis aan

Tijd om met elkaar af te spreken!

Je bent zenuwachtig en opgewonden en eindelijk klaar om met iemand af te spreken. Maar hoe doe je dit het best?

Eerst en vooral, communiceer enkel via de website, vooraleer je afspreekt! Ik ontmoette een charmante kerel voor een koffie, maar voor we afspraken, vroeg hij me om m’n nummer en we wisselden berichtjes uit. We hadden ergens een koffie samen, en hij vertelde me dat hij aan dezelfde universiteit als mij was afgestudeerd (hoewel we vele jaren verschillen).

Wat bleek dan? Hij had me opgezocht via Facebook door middel van mijn gsm nummer!! Het was onschuldig op dat moment, maar het herinnerde me aan het feit dat VictoriaMilan uiterst secure beveiliging en discretie-functies heeft. Met reden! Beeld je eens in wat een ramp het zou zijn als je minnaar je toevoegt op Facebook en je op elk moment berichten stuurt…

Ten tweede, vond ik het altijd het beter om een neutrale maar publieke plaats te kiezen om af te spreken.

Ergens waar je beiden niet werkt of woont, zodat je niet onverwacht op iemand botst die je kent. Ergens waar het voor beiden veilig is.

Voor een eerste afspraakje, houd ik het graag simpel en drinken we ergens een koffie of thee.
Het is een publieke plaats dus weet ze dat ze veilig is, en het zal haar tot rust brengen. Het is slechts een koffie, dus als je iemand ziet die je kent kan je gemakkelijk vertellen dat je “een koffie aan het drinken bent met een collega of vriend”!

Als je iemand ontmoet en je merkt dat er geen klik is, dan is dit geen probleem. Het is slechts een koffie, in 15 minuten kan je dus weer weg. En als het wel lekker loopt, dan kan je wat langer blijven en misschien naar een bar of een hotel gaan voor een alcoholisch drankje!

Ziezo, dat waren mijn persoonlijke tips van A tot Z over hoe je succesvol kunt zijn op VictoriaMilan. Vertrouw op deze tips en pas ze toe. Ik garandeer je dat je de concurrentie sneller af zult zijn.

Groetjes,

Laat de Spelletjes achterwege, Seks Hebben was nog Nooit Zo Eenvoudig

Password strength

Laat de Spelletjes achterwege, Seks Hebben was nog Nooit Zo Eenvoudig

Password strength