7 op de 10 vrouwen geniet er van orgasmes te faken

Een enquête onthulde dat 73% van de vrouwen dit faket voor hun vaste partner, slechts 16% faket bij hun minnaar 62% faket orgasmes om hun partners te plezieren

7 maart 2017

8 maart staat in het teken van Internationale Vrouwendag, en onthullende nieuwe enquêteresultaten hebben de mythe ontrafeld achter vrouwen die orgasmes faken. Het is geen geheim dat meer dan 50% van de vrouwen een hoogtepunt faket, maar niemand verwachtte dat 70% van de vrouwen het zelfs graag doet!

De enquête, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden vrouwen op zoek naar een affaire – kon een kijkje nemen in de geheimen achter de kreunende, hijgende en puffende bedgeheimen van 5708 vreemdgaande leden om te ontrafelen wanneer, waarom en met wie ze hun orgasmes faken.

De meerderheid van de vrouwen (73%) die orgasmes faken doen dit voor hun vaste partner, terwijl een slordige 16% kiest om dit uitsluitend voor hun minnaar te doen. Enkel 11% zei dat ze zowel voor hun minnaar als voor hun vaste partner graag een orgasme faken. Een verbluffend 68% van de vrouwen, dat is bijna 7 op 10, zei dat ze gewoonlijk genieten van het moment dat ze ervoor kiezen om een orgasme te faken. Slechts één op vier zei dat een orgasme faken niet aangenaam is, en 7% schepte voldoening elke keer ze een orgasme faken.

De voornaamste reden achter het faken van een orgasme is om plezier en vertrouwen te scheppen ten opzichte van de partner. 62% van de vrouwen gaat akkoord met deze uitleg. 9% beweert dat ze een licht orgasme hebben op het moment dat ze hun ‘echte’ orgasme faken, en 8% zegt dat ze dit doen om de seks langer te laten duren en om hun partner op te winden. Slechts 10% van de vrouwen doet alsof ze klaarkomen om de seks vroegtijdig te beëindigen, en 6% zegt dat ze faken omdat een echt orgasme onmogelijk te bereiken is voor hen.

orgasmes te faken

43% van de vrouwen faket hun orgasme elke keer ze seks hebben, terwijl 2 op 10 vrouwen aangeeft dat ze dit slechts nu en dan doen. Slechts 1 op 10 van de ondervraagde vrouwen zegt zich in te laten met een fake orgasme elke week.

De meerderheid van de vrouwen zijn overtuigd dat ze een goeie acteerprestatie neerzetten wat betreft het faken van een orgasme. 39% van die vrouwen beweert dat hun partner dit absoluut niet door heeft.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de resultaten aantonen dat vrouwen van nature vrijgevige lovers zijn die graag een orgasme faken voor het plezier van hun partner.

“Vrouwen faken orgasmes al eeuwen, en nu hebben we aangetoond waarom – en het is niet wat de meeste mensen dachten, om de seks te beëindigen. Natuurlijk zijn er vrouwen die orgasmes faken om hun partner aan te moedigen, maar anderen doen het voornamelijk om dat ze plezier hebben in het theatrale aspect en de aandacht die een fake orgasme hen brengt”, aldus Mr. Vidal.

RANGSCHIKKING VAN FAKE ORGASMES

Polen 67%
Noorwegen 61%
Zuid-Afrika 58%
Nederland 57%
VS 56%
België 55%
Finland 52%
Ierland 51%
Denemarken 48%
Verenigd Koninkrijk 44%
Zweden 39%
Spanje 29%

Enquêtegegevens van 5708 vrouwelijke leden

Fake je orgasmes?

Ja 51%
Nee 49%

Indien ja, voor wie fake je een orgasme?

Mijn partner 73%
Mijn minnaar 16%
Beiden 11%

Geniet je ervan een orgasme te faken?

Soms 68%
Nooit 25%
Altijd 7%

Voor welke reden fake je orgasmes?

Om mijn partner te plezieren 62%
Om de seks te beëindigen 10%
Omdat het lichamelijk goed voelt 2%
Het maakt de seks beter 3%
Het faken windt mijn partner meer op, zo hebben we langer seks 8%
Het voelt alsof ik een licht orgasme heb 9%
Het is onmogelijk om een natuurlijk orgasme te bereiken 6%

Hoe vaak fake je ten opzichte van echt klaarkomen?

Elke keer 43%
Elke twee keer 22%
Een keer per week 9%
Een keer per maand 13%
Een keer per jaar 13%

Denk je dat je partner vermoedt dat je een orgasme faket?

Ja 38%
Nee 39%
Misschien 23%

Voor meer informatie, contacteer a.u.b. press@victoriamilan.com

Victoria Milan is ‘s werelds toonaangevende discrete sociale netwerksite voor mannen en vrouwen op zoek naar een geheime affaire. De dienst werd opgericht door mediamagnaat, Mr. Sigurd Vedal, in 2010 en is vandaag uitgegroeid tot een van de snelst groeiende en belangrijkste sociale netwerken voor discrete buitenechtelijke affaires, met meer dan 5 miljoen leden wereldwijd, in meer dan 33 landen.