De 5 W's van vreemdgaan

Iedereen is bekend met de 5 W’s; dus waarom zijn ze nog niet toegepast op vreemdgaan?

De 5 W’s, afgekort van wervingswoorden, kunnen goed gebruikt worden om tips mee te geven wat betreft overspel. Volg onze vijf ‘weetjes’ en zorg voor maximaal plezier!

Wie- Aangezien vreemdgaan een redelijk delicaat onderwerp is voor sommigen, is het waarschijnlijk niet zo handig als je op willekeurige mensen afstapt. Door je in te schrijven op een vreemdgaan site als Victoria Milan kun je gemakkelijk aan de praat raken met mensen die je niet veroordelen, maar je juist begrijpen.

Wat - Neem een moment de tijd om goed na te denken waar je precies naar op zoek bent, wat wil je bereiken? Wil je hete seks met veel verschillende mensen, of wil je een langdurige affaire met slechts één persoon? Door hier tegenover jezelf, en anderen, duidelijk over te zijn, zal je avontuur een stuk soepeler verlopen.

Waar - Tenzij je een open relatie hebt is het de bedoeling om je geheime affaire ook daadwerkelijk geheim te houden. Een veelvoorkomende fout die mensen tijdens het vreemdgaan maken, is om hun minnaar of minnares te ontmoeten op een plek waar zij al eerder met hun partner zijn geweest. Kies altijd voor plekken waar je nog nooit bent geweest, en uiteraard het liefst iets verder van huis om te voorkomen dat je een bekende tegen het lijft loopt.

Wanneer - Veel buitenechtelijke relaties worden ontdekt door het veranderde gedrag van de overspeler. Als de agenda van de een op andere dag compleet wordt omgegooid, is de kans groot dat de partner achterdochtig wordt en op onderzoek uit gaat. De bedoeling is uiteraard dat je geen argwaan opwekt. Zorg er dus voor dat je gedrag zo min mogelijk veranderd, en zorg ten alle tijden voor een waterdicht alibi.

Waarom- Heel simpel: Je wilt, om wat voor reden dan ook, niet weg bij je huidige partner, maar merkt dat er iets mist. Voor sommigen is dit simpelweg iemand die naar hen luistert, voor anderen is het passievolle seks en intimiteit. Het idee dat men jarenlang bij dezelfde partner kan blijven, en nog altijd intens gelukkig kan zijn, vinden wij niet meer dan een sprookje. Toegeven dat je iets mist in je relatie is niet slecht, het is realistisch.