‘Game of Thrones’ meest populaire televisieshow onder de vreemdgangers

Ons laatste onderzoek heeft 6258 mannelijke en vrouwelijke leden over de hele wereld gevraagd hoe smaken in televisieseries de kans op succes van een avontuurtje zou kunnen beïnvloeden, en naar welke show hun ideale minnaar zou moeten kijken.

Victoriamilan

Meer dan 50% van de ondervraagde vrouwen zegt dat de smaak van hun afspraakje in televisieshows belangrijk is – maar slechts een derde van de vrouwen wil het met haar afspraakje over televisie hebben. Aan de andere kant vindt 63% van de mannen de smaak van een vrouw in televisie totaal niet belangrijk. De meerderheid zou het echter leuk vinden als televisieshows een onderwerp voor gesprek waren tijdens een afspraak.

Toen gevraagd werd naar welke televisieshow de perfecte partner zou moeten kijken, was meer dan de helft van de ondervraagde mannen en vrouwen het eens over ‘Game of Thrones’, de show die de wereld stormenderhand veroverd heeft met haar erotische karakter en kronkelende verhaallijnen.

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, **Sigurd Vedal, **is televisie een makkelijk gespreksonderwerp voor eerste afspraakjes en iets wat de meeste mensen gemeen hebben.

“Eerste afspraakjes kunnen soms wat pijnlijk verlopen, dus iets gemeenschappelijks vinden is een geweldige manier om te ontspannen. Wat kletsen over televisieshows is goed om het ijs te breken.

“Mannen praten graag over televisieshows als ze een afspraakje hebben. De favoriete televisieshow van hun afspraakje speelt echter geen rol bij beslissingen over de toekomst van de relatie. Het aantal vrouwen dat over televisie wil praten is lager, maar ze zijn wel van mening dat de voorkeur voor televisieshows van hun partner belangrijk is – misschien omdat ze denken dat het veel over iemand zegt,” aldus de heer Vedal.

ONDERZOEKSGEGEVENS

6258 mannelijke en vrouwelijke leden van Victoria Milan ondervraagd

Hoe belangrijk is de smaak van uw afspraakje in televisieshows?

Vrouwen:

Zeer belangrijk - 21.2%

Een beetje belangrijk - 52.1%

Niet belangrijk - 26.7%

Mannen

Zeer belangrijk - 9.1%

Een beetje belangrijk - 28.3%

Niet belangrijk  - 62.6%

Bespreekt u televisieshows met uw afspraakje?

Vrouwen

Ja - 33.3%

Nee - 56.8%

Zelden - 9.9%

**Mannen **

Ja - 65.6%

Nee - 28.2%

Zelden - 6.2%

Welke televisieserie zou u graag willen dat uw afspraakje leuk vindt? Beiden:

Game of Thrones - 52.1%

Grey’s Anatomy - 17.3%

Sons of Anarchy - 14.2%

Walking Dead - 10.2%

Vikings - 6.2%