Train jezelf in het vreemdgaan – Hoe beter en discreter vreemdgaan

Je hebt er al een tijdje aan zitten denken en eindelijk heb je de knoop doorgehakt om een affaire te beginnen. Of misschien heb je al een affaire, maar vind je het hard om dit geheim te houden voor je partner. Je mag dan wel perfect gelukkig zijn met je huwelijk maar je wilt wat extra uitdaging in je leven, geen problemen! Vermijd dus de rechtbank en de rompslomp die een scheiding met zich mee brengt. Vertel het aan niemand. Bij Victoria Milan weten we als geen ander hoe discreet een affaire te beginnen, en toch plezier en passie te hebben zonder te vrezen dat je zal worden betrapt.

Wees een Tech-spert

Eerst en vooral, herinner jezelf eraan dat je met je partner samenwoont, dus is het al moeilijk genoeg om iets te verzwijgen voor hem/haar. Met de technologie vandaag houdt je computer of tablet je zoekgeschiedenis bij, je smartphone heeft verschillende berichten- en locatie-apps die je locatie bijhouden via je GPS-signaal op elk moment van de dag. Al deze functies moeten worden uitgeschakeld. Verander je paswoord regelmatig. Als je echt discreet wilt cheaten, koop dan een wegwerpmobieltje en bewaar het ergens waar je vrouw of man het niet zal vinden, op kantoor of in je locker van de gym bijvoorbeeld.

Kies Je Lover Zorgvuldig

Kies iemand die hetzelfde wilt als jij. Vooraleer je begint met een affaire met die knappe kerel van het postkantoor of je persoonlijke fitness-coach, of misschien je secretaresse – wees er zeker van dat je hetzelfde wilt. Die single secretaresse droomde misschien al maanden van je, en ze is vrijgezel, 25 jaar, misschien wil ze stiekem trouwen en kinderen krijgen. Het is zo veel makkelijker om iemand te vinden die in dezelfde situatie zit als jij. Zoek naar iemand die wat passie wilt en seks zonder verplichtingen. Misschien iemand die in hetzelfde schuitje zit. Dat is waar Victoria Milan aan te pas komt. Een online datingsite speciaal voor mensen die een affaire willen beginnen. De schoonheid van deze website zit ‘m in het feit dat het allemaal gelijkgestemde zielen zijn die mensen willen ontmoeten, plezier hebben, niet betrapt willen worden door hun partner, laat staan hun huwelijk verknallen. discreet bedriegen

Online Tips

Als je van plan bent om de Victoria Milan website te gebruiken, is het wellicht verstandig om je foto niet publiekelijk te maken, dit is een fout die de meeste mensen maken. Dit betekent niet dat je niet zal te weten komen hoe je potentiële nieuwe partner er uit ziet, maak je geen zorgen. Check je instellingen online en herbekijk ze regelmatig! Evenzo is het belangrijk dat je voorzichtig moet zijn hoe je je online profiel opmaakt. Let op met wat je schrijft, geef niet teveel informatie weg: waar je woont, wat je job is, waar je van houdt, enzovoort. Gebruik je gezond verstand.

Gebruik Een Nieuw E-mailadres

Maak een nieuw e-mailadres aan en probeer het thuis niet te gebruiken. Als je kan, log in vanaf een ander apparaat op een andere locatie zodat het IP-adres niet gelinkt is aan je computer thuis. Zorg er voor dat je datingsite enkel en alleen dat e-mailadres gebruikt. Wanneer je dan toch surft op het internet, verwijder je zoekgeschiedenis en gebruik de incognito-modus om te surfen. Dit bestaat zowel in Chrome als in Firefox en laat je toe privé te surfen zonder sporen na te laten.

Verander van Locatie!

Ontmoet je flirt ergens anders. Weg van je woonplaats! Riskeer geen lokale coffeebar, restaurant, park of publieke plaats in je buurt. Mensen zullen je herkennen. Ga weg uit de stad of wacht tot je partner weg is maar wees altijd opmerkzaam dat je vrienden en kennissen meer kunnen weten dan dat jezelf weet! Roddels verspreiden zich snel en gemakkelijk.

Schakel Je Gevoelens Uit

Als je enkel maar naar plezier zoekt, houd het dan ook gewoon plezierig. Als er gevoelens aan te pas komen, dan kan het helemaal verkeerd aflopen en kan je dekmantel vernield worden. Dit werkt wederkerig, als je merkt dat je partner gevoelens begint te ontwikkelen is het tijd om er een eind aan te maken. Als je zelf gevoelens begint te krijgen, speel het verstandig. Je wilt je huwelijk niet verliezen. En er zijn genoeg andere mannen en vrouwen waarmee je kan beginnen.

Houd Het Stil

Wanneer je plezier hebt is het natuurlijk normaal dat je het met mensen wilt delen, zeker als je weer fantastische seks hebt of dingen doet die je niet zou mogen… Laat jezelf niet verleiden tot het lossen van enige informatie hierover, zelfs niet je beste vriend, want vroeg of laat wordt dat geheim gedeeld met iemand anders en dit kan je relatie verwoesten. Leer om je mond te houden. Een groot deel van de spanning bestaat er in om zelf een geheim veilig te bewaren.

Met al het advies hierboven vermeld, is er geen enkele reden waarom je geen discrete affaire zou kunnen beginnen, dus lees er niet enkel over, start vandaag nog! Sluit je aan bij duizenden anderen op victoriamilan.com!