Liefde en zomervakantie: De top 5 smoesjes van vrouwen om geen seks te hebben in de vakantie

Het hele jaar door dromen de meesten van ons over zomerse uitstapjes – zonsondergangen en in de zee spartelen – maar een verrassend nieuw onderzoek toont aan dat de meerderheid van de vreemdgaande vrouwen ook over smoesjes nadenkt om seks met hun partner te voorkomen als ze op zomervakantie zijn.Het onderzoek werd gehouden onder 4251 van onze vrouwelijke leden uit meer dan 20 landen.

Victoriamilan

De reactie was overweldigend – Het verlangen van de partner naar seks neemt toe tijdens de zomervakantie en de meerderheid van de vrouwen bedenkt manieren om hete, zweterige ontmoetingen te voorkomen. Hieronder volgt de Top 5 uitvluchten.

  1. Het is te warm; we zweten

Perfect! Geef het weer maar de schuld. Dit excuus werkt echter alleen maar in de zomervakantie! Het wordt door 19.4% van de vrouwen gebruikt en het is de meest populaire uitvlucht.

  1. Mijn buik doet pijn – ik denk dat ik voedselvergiftiging heb

Dit is een vaak gebruikte smoes; 17.6% van de dames gaat prat op de doeltreffendheid ervan. De smoes van voedselvergiftiging is echter maar één nacht geldig, tenzij je nog wat meer symptomen kunt voorwenden.

  1. Ik heb teveel gedronken – ik ben duizelig

Een geweldige smoes die door 16,3% van de vrouwen gebruikt wordt. Deze smoes kan steeds opnieuw gebruikt worden, hoewel je partner zich misschien zorgen zal beginnen te maken over je alcoholconsumptie en de volgende dag zit je met de kater.

  1. Ik kan niet met je naar bed nadat ik je naar andere meisjes in bikini’s heb zien kijken

Een fantastische manier om onder seks uit te komen, populair bij 13,2% van de vrouwen. Maar bereid je voor op een ruzie bij deze smoes, vooral als je partner niet iemand is die naar andere vrouwen kijkt.

  1. Mijn hele lichaam is verbrand

Deze smoes wordt door 11% van de vrouwen gebruikt. Het is wat zorgwekkend dat vrouwen zover gaan dat ze zich laten verbranden om seks te voorkomen! Ook deze smoes werkt alleen als je de symptomen kunt produceren!

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, is de pressie van seks met je partner, als je liever op vakantie met je minnaar bent, zeer vervelend.

“Geforceerde romantiek, vooral als je met je minnaar op vakantie bent, is op zijn zachts gezegd onaangenaam. En dan worden mensen creatief met uitvluchten en vermijden ze het om seks met hun partner te hebben. Als de dames beginnen met het voorwenden van symptomen van voedselvergiftiging of verbranding, weet je dat er iets drastisch moet veranderen!” aldus de heer Vedal.

ONDERZOEKSRESULTATEN

4251 vrouwelijke leden van Victoria Milan uit 22 landen ondervraagd

Nemen seksuele activiteiten met uw partner toe tijdens de zomervakantie?

Ja - 72.3%

Nee - 27.7%

Gebruikt u meer smoesjes om onder seks uit te komen als u op zomervakantie bent omdat u aan uw minnaar denkt?

Ja - 65.2%

Nee - 34.8%

Welke uitvlucht gebruikt u om onder seks met uw partner uit te komen tijdens de zomervakantie?

Het is te warm; we zweten - 19.4%

Mijn maag doet pijn, - ik denk dat ik voedselvergiftiging heb - 17.6%

Ik heb teveel gedronken, ik ben duizelig - 16.3%

Ik kan niet met je naar bed nadat ik je naar andere meisjes in bikini heb zien kijken - 13.2%

Mijn hele lichaam is verbrand door de zon - 11.0%

We moeten morgen vroeg op, we hebben een excursie - 9.4%

Ik ben ongesteld - 7.2%

De kinderen zouden ons kunnen horen - 3.2%

De kamer is vies – ik ben bang voor een infectie - 1.9%

Er zijn teveel muggen – ik wil niets uittrekken - 0.8%