PRIVE DAGBOEK VAN VROUWEN

Vrouwen die vroeger seks hebben dan hun vrienden maken meer kans om hun partner te bedriegen

Scandinavische vrouwen nog steeds de nummer 1 wanneer hen gevraagd werd hoe jong ze waren toen ze hun maagdelijkheid verloren

27 februari 2017

Onthullende resultaten uit een nieuwe enquête hebben aangetoond dat vrouwen uit Scandinavische landen tot de jongsten ter wereld behoren wat betreft hun ontmaagding. Ze zijn ook hoogstwaarschijnlijk meer in staat om hun vaste partners te bedriegen dan gelijk welke andere nationaliteit.

De enquête, die werd uitgevoerd door VictoriaMilan – een datingsite voor getrouwde volwassenen en gebonden vrouwen op zoek naar een affaire -, ondervroeg 5407 actieve vrouwelijke bedriegsters uit 11 verschillende landen. Zo kwamen we te weten wanneer ze voor het eerst seks hadden, en hoe vaak ze vreemd gingen.

Zweedse vrouwen zeggen dat ze voor het eerst interesse toonden in seks op de leeftijd van 12,3. De meerderheid van deze vrouwen verloor hun maagdelijkheid op 15-jarige leeftijd alhoewel het gemiddelde eerste seksueel contact rond 16 jaar gebeurt.

Deense vrouwen gaven toe dat ze seksuele gevoelens begonnen te krijgen vanaf 13,8 jaar hoewel ze nog twee jaar wachtten om seks te hebben, tot ze 15,5 jaar zijn. De gemiddelde leeftijd voor de eerste seksuele ontmoeting ligt in Denemarken op 16,1.

De mensen uit Noorwegen en België strijden voor de derde plaats met een algemeen gemiddelde leeftijd van seksuele nieuwsgierigheid op 14,1 jaar. Ze volgen elkaar ook op wanneer vreemdgaande vrouwen werd gevraagd wanneer ze hun maagdelijkheid verliezen. In Noorwegen is dat op 14,8 jaar en in België op 15,2. Rekenend op de trouwe vrouwen uit beide landen kwamen we uit op 16,5 jaar voor Noorwegen, opnieuw iets vroeger dan de Belgen, met 17,2.

Finland komt op de vierde plaats. De Finnen voelen de eerste seksuele vlinders vanaf 14,2 jaar, een bescheiden plek na de twee derde plaatsen. Maar, de vreemdgaande vrouw geeft toe aan deze hormonen op 15,8-jarige leeftijd, terwijl de trouwe vrouwen hun landgemiddelde op 16,5 brengt.

Op de vijfde plek komt Nederland, zo lijkt het wel alsof we de seksueel actieve leeftijd volgen via een geografische lijn. De Nederlanders worden nieuwsgierig naar seks rond 14,7-jarige leeftijd en de bedriegsters hebben voor het eerst seks op 15,7-jarige leeftijd. Algemeen gesproken draagt Nederland een gemiddelde van 18,1 voor de eerste vreemdgaande ervaring, wat tot zo ver de grootste sprong is tussen een exclusieve groep bedriegers en een totaal landgemiddelde.

Polen en de Verenigde Staten komen nauwvolgend achter elkaar bij de eerste seksuele gevoelens. Voor de VS is dit 15,2 en voor Polen 15,3. Hoewel, de vreemdgaande vrouwen in Polen gaan voor het eerst naar bed op 16-jarige leeftijd, terwijl dat 16,3 bedraagt in de VS. Het grote verschil zit hem in de trouwe mensen. In de VS is de leeftijd van het eerste seksueel contact 18,1 zowel voor bedriegers als voor de trouwe partners. In Polen wachten ze tot ze 19,4 jaar zijn, wat een hoger gemiddelde is dan gelijk welk ander in deze enquête.

Het land waar de vrouwen het langst wachten om de eerste keer seks te hebben in Europa, is Spanje. Hier wachten de vrouwen tot 19 jaar en 2 maanden voor ze de stap zetten. Hoewel, de gemiddelde Spaanse vreemdgaande vrouw verliest hun maagdelijkheid op de leeftijd van 16,2 voorafgaand aan seksuele interesse op 13,8-jarige leeftijd.

PRIVE DAGBOEK VAN VROUWEN

Zuid-Afrikaanse vrouwen wachten het langst voor ze nieuwsgierig worden naar seks. De enquête toont een gemiddelde van 15,8 jaar, en Zuid-Afrikaanse vreemdgaande vrouwen verliezen hun maagdelijkheid op 16,4-jarige leeftijd wat ook later is dan gelijk welk ander deelnemend land uit deze enquête. De gemiddelde Zuid-Afrikaanse vrouw wacht tot ze 18,7 jaar is voor het ze hetzelfde doet.

Dit toont een interessante link tussen vroege seksualiteit en tendensen in het vreemdgaan.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de resultaten aantoonden dat vrouwen in Scandinavië meer belang hechten aan hun verlangens.

“Liefde blijft verder duren, maar passie dooft uit. Hoe vroeger vrouwen het gevoel van verlangen ervaren en aanvaarden, hoe groter de kans is dat ze later een sterk libido zullen hebben in hun leven. Wanneer het vuur in hun langdurige relatie stilaan uitdooft en verdwijnt, hebben ze er geen probleem mee om iemand te vinden die hen tevreden houdt”, aldus Mr. Vidal.

De gemiddelde resultaten uit de Privé Dagboeken van Vreemdgaande Vrouwen zijn de volgende:

Op welke leeftijd voelde je voor het eerst seksuele aantrekkingskracht tot iemand?
Zweden 12.3
Denemarken 13.8
Spanje 13.8
Noorwegen 14.1
België 14.1
Findland 14.2
Ierland 14.4
Nederland 14.7
VS 15.2
Polen 15.3
Zuid-Afrika 15.8
Op welke leeftijd had je voor het eerst seksueel contact?
Noorwegen 14.8
Zweden 15.2
België 15.2
Denemarken 15.5
Nederland 15.7
Finland 15.8
Polen 16.0
Ierland 16.1
Spanje 16.2
VS 16.3
Zuid-Afrika 16.4
De gemiddelde leeftijd waarop maagdelijkheid werd verlore
Denemarken 16.1
Zweden 16.2
Finland 16.5
Noorwegen 16.5
België 17.2
Ierland 17.3
Nederland 18.1
VS 18.4
Zuid-Afrika 18.7
Spanje 19.2
Polen 19.4

Voor meer informatie, contacteer a.u.b. press@victoriamilan.com

Victoria Milan is ‘s werelds toonaangevende discrete sociale netwerksite voor mannen en vrouwen op zoek naar een geheime affaire. De dienst werd opgericht door mediamagnaat, Mr. Sigurd Vedal, in 2010 en is vandaag uitgegroeid tot een van de snelst groeiende en belangrijkste sociale netwerken voor discrete buitenechtelijke affaires, met meer dan 5 miljoen leden wereldwijd, in meer dan 33 landen.