Sterke buikspieren: Het belangrijkste kenmerk van Christiano Ronaldo dat vreemdgaande vrouwen missen bij hun partner.

Een nieuw onderzoek naar de seksuele fantasieën waar vreemdgaande vrouwen zich aan overgeven, onthult dat de meeste vrouwen graag voetbalspelers een rol in hun verbeelding laten spelen– en Cristiano Ronaldo staat daarbij bovenaan, gevolgd door Ibrahimović **en Fernando Torres.**

We vroegen 5684 van onze vrouwelijke leden uit 22 verschillende landen wie volgens hen de meest sexy voetballer is, en wat het is wat hij wel heeft en hun huidige partner niet.

Top 5 Meest Sexy Voetballers volgens Vreemdgaande Vrouwen:

Victoria Milan

  1. Cristiano Ronaldo – 26%

  2. Zlatan Ibrahimović – 16%

  3. Fernando Torres – 12%

  4. Claudio Marchisio – 10%

  5. Robin Van Persie – 7 %

Een sexy lichaamsbouw en een concurrerende en een promiscue aard zijn de top drie factoren waardoor voetballers een voorsprong hebben op de gewone man.

Voetballers hebben platte, sterke buikspieren – volgens meer dan een derde van de vreemdgaande vrouwen een kenmerk dat bij hun huidige partner ontbreekt. De concurrerende karaktertrek in voetballers heeft iets spannends voor 18% van de ondervraagde vrouwen en 15% vindt de ondeugende, brutale aard en de bereidheid tot seksuele avontuurtjes behoorlijk opwindend.

Slechts 8% van de vreemdgaande dames is gecharmeerd van het feit dat de meeste sexy voetballers jong zijn. Alleen maar 11% zegt dat ze zich aangetrokken voelt door hun macht en geld. 14% zegt dat het uiterlijk belangrijk is.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, **Sigurd Vedal, **zegt dat het onderzoek aantoont dat 83% van de vreemdgaande vrouwen fantaseert over voetballers.

“Jong en machtig zijn en heel veel geld hebben is niet wat de vreemdgaande vrouwen zoeken in voetballers. Ze fantaseren over het fitte lichaam, het sterke karakter en de wat stoute kanten,” aldus de heer Vedal. 

ONDERZOEKSRESULTATEN

5684 vreemdgaande vrouwelijke leden van Victoria Milan ondervraagd

Fantaseert u over voetballers?

Ja - 83%

Nee - 17%

Wat trekt u aan in voetballers wat uw eigen partner niet heeft?

Sterke buikspieren - 34%

Concurrerend karakter  - 18%

Ze hebben kennelijk graag seksuele avontuurtjes - 15%

Knap en sexy - 14%

Krachtig en ze hebben geld - 11%

Jong - 8%

Wat is de meest sexy voetballer? (Open vraag)

Cristiano Ronaldo - 26%

Zlatan Ibrahimović - 16%

Fernando Torr - 12%

Claudio Marchisio - 10%

Robin Van Persie - 7%

Olivier Giroud - 6%

Alessandro Del Piero - 6%

Gerard Pique - 5%

Sergio Ramos - 2%

Anderen - 10%