Vreemdgaan - grappige en verassende weetjes

Victoria Milan en andere overspel dating websites bieden de beste mogelijkheid voor vreemdgaan.

De reden dat deze sites zo populair zijn is omdat veel mensen een gezond seksleven missen. De statistieken over vreemdgaan onthullen een aantal fascinerende en verrassende kanten van buitenechtelijke affaires.

**1. Gelukkig getrouwde mensen gaan vreemd: **Volgens een studie door Helen Fisher, gaf 56 procent van de mannen en 34 procent van de vrouwen, die overspel hebben gepleegd, gelukkig of zelfs zeer gelukkig waren met hun huwelijk.

**2. Jonge mensen gaan ook vreemd: **Hoewel wordt aangenomen dat de meeste overspelers ruim boven de 30 en al jaren getrouwd zijn, blijft het aantal 20-plussers met affaires steeds stijgen. Vreemdgaan sites als Victoria Milan hebben nieuwe kansen gecreëerd voor overspel, en iedereen probeert hier de vruchten van te plukken.

**3. Vreemdgaan is niet voornaamste reden voor een scheiding: **Geloof het of niet, overspel is niet de primaire reden dat huwelijken eindigen. ‘Divorce magazine’ heeft ontdekt dat incompatibiliteit tussen de twee partner de nummer 1 reden voor een scheiding is.

vreemdgaan

**4. Overspel kan letterlijk in je bloed zitten: **Er is een genetische variatie die met wordt geassocieerd met een sterkere neiging tot vreemdgaan. Een studie door de Binghamton Universiteit identificeerde een genetische component aan overspel die vergelijkbaar is met het genetisch profiel dat is gekoppeld aan gokken, alcoholgebruik, openheid voor nieuwe sociale situaties en liefde voor horrorfilms.

5. De kinderen van affaires: Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 2% van de kinderen in de Verenigde Staten het resultaat zijn van overspel. De mannen ontdekken meestal nooit dat zij een kind opvoeden wat niet van hen is. Een gewaarschuwd man telt voor twee: gebruik altijd bescherming tijdens je affaire.

**6. Vrouwen gaan net zo vaak vreemd: **Het is moeilijk om exacte cijfers vinden wat betreft vreemdgaan, omdat mensen niet graag toegeven dat ze ontrouw zijn. Maar uit een recent onderzoek van de universiteit van Indiana blijkt dat vrouwen net zo graag een scheve schaats rijden als mannen.

Des te meer je leert over vreemdgaan, des te meer je erachter komt dat iedereen het doet. Victoria Milan helpt iedereen die op zoek is naar een avontuurtje op een zo discreet mogelijke manier.