1

Maak uw GRATIS & 100% anonieme profiel aan.

Kies een anonieme niet-identificeerbare gebruikersnaam. Alle persoonlijke informatie (naam, adres, telefoonnummer etc.) zal automatisch worden geweigerd om uw anonimiteit 100% te garanderen.

Upload een profielfoto, u krijgt daarmee 15x meer aandacht dan leden zonder foto.

 

Tip#1

Maak uw gezicht eenvoudig onherkenbaar door deze wazig te maken met de AnonymousBlur™.


Tip#2

Wilt u wel een foto uploaden, maar deze niet voor iedereen zichtbaar maken? Met het openbare/privéfoto icoon kunt u uw foto’s gemakkelijk verbergen voor anderen. Een gebruiker kan u een privé-sleutel zenden om toegang tot uw foto’s te vragen. U kunt deze vervolgens zelf accepteren of weigeren.
 

2

Geef aan waar u naar op zoek bent.

Waar u ook naar op zoek bent, U heeft altijd alle controle op Victoria Milan®. Onze leden dienen uw keuzes te respecteren. Of u nu op zoek bent naar een onschuldige online flirt, een sexy chat of een spannend afspraakje om een buitenechtelijke affaire te beginnen; Het is UW affaire - U stelt de grenzen.

 
 

Geavanceerd zoeken

Victoria Milan®'s unieke zoekmogelijkheden maken het u gemakkelijk om de perfecte keuze te maken. U kunt een snelle zoekopdracht maken, of geavanceerd zoeken door verschillende opties in te vullen: leeftijd, land, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid, interesses, wat u opwindt 
...en nog veel meer.

3

Maak anoniem contact met andere gebruikers.

Victoria Milan® heeft een breed scala aan communicatiemiddelen om eenvoudig en effectief contact te leggen met andere gebruikers:

 Knipoog

 U kunt een virtuele knipoog sturen naar leden waar u in geïnteresseerd bent. Knipoogjes worden vaak gebruikt als eerste stap in communicatie, en is een veel voorkomende vorm van flirten op Victoria Milan®.

     Privéberichten

U kunt alle leden een privé-bericht zenden door op het e-mail icoon te klikken, een bericht te schrijven en op "verstuur" te klikken. Met onze Messenger-functie kunt u live chatten met andere leden. 

Ons professionele team van ontwikkelaars is continu bezig met het bedenken van nieuwe en handige functies om alles nog efficiënter te maken. Een aantal nieuwe functies zijn al onderweg!