LEEF MET PASSIE, ZONDER SPIJT!

Het is jouw leven, en het leven is te kort om te verspillen. Vraag jezelf daarom eens af: Wanneer voelde ik me voor het laatst echt een MENS? Wat was het laatste moment dat je hart sneller klopte van opwinding? Wanneer voelde je voor het laatst vlinders in je buik? De kans is groot dat het al te lang geleden is, en je het niet eens meer herinnert. Leef niet meer met spijt, maar met passie, en laat geen nieuwe kans meer door je vingers glippen.

Daten
Daten in Jouw Buurt!

MENSEN BIJ U IN DE BUURT!

Haal het meeste uit de Victoria Milan ervaring! Wij vinden andere leden uit uw buurt. De locaties worden ruim geschat, zodat we uw anonimiteit kunnen garanderen terwijl je naar andere mensen zoekt.

ZONDER SPELLETJES

Victoria Milan heeft één regel: geen spelletjes. Onze leden hebben geen tijd of zin in 'dating spelletjes'. Daarom koesteren we OPENHEID, DIRECTHEID EN EERLIJKHEID. Onze gebruikers verwachten hetzelfde. VOEL JE VRIJ om te weten wat je WILT en wat je NIET WILT. Welkom bij een nieuwe manier van daten. Welkom bij Victoria Milan.

FAQ

1. Is het veilig?
Beveiliging en veiligheid is de #1 prioriteit bij Vicotria Milan. Victoria Milan voldoet volledig aan GDPR-richtlijnen en houdt zich aan de strengst mogelijke regels. We gebruiken 256-bit encryptie, de meest vertrouwde webservices en SSL om onze gebruikers veilig te houden! Lees hier meer!
2. Zijn er gebruikers in mijn omgeving?
Met meer dan 6 Miljoen Gebruikers in Europa zal je gemakkelijk een match vinden in je eigen omgeving, of wanneer je reist. Onze meest populaire landen qua aantal gebruikers, zijn: Noorwegen, Denemarken & Zweden
3. Zijn er echte vrouwen?
Meer dan 30% van de nieuwe gebruikers bij Victoria Milan is vrouw en de verhouding tussen actieve mannen en vrouwen op de website is 1:1. Victoria Milan is 100% gratis voor vrouwen. Mannen kunnen zich gratis aanmelden en de website leren kennen, maar moeten lid worden om te kunnen communiceren (actief lid worden) met vrouwen die ze leuk vinden.
4. Ik heb al een tijdje niet meer gedate.
Maak je geen zorgen als je een relatie hebt gehad en daarom al een tijdje niet hebt gedate. Veel van onze gebruikers zitten in dezelfde situatie als jij! Als je aan de slag wilt, bekijk dan onze Top 6 Tips voor mannen of Top 6 Tips voor Vrouwen op Victoria Milan, geschreven door een echte gebruiker!
5. Ik heb nog nooit online gedate.
Maak je geen zorgen als online dating nieuw voor je is. Victoria Milan is specifiek ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zodat je eenvoudig over de website kunt navigeren en de website gemakkelijk kunt begrijpen. En als je aan de slag wilt gaan, bekijk dan onze Top 6 Tips voor mannen of Top 6 Tips voor vrouwen op Victoria Milan, geschreven door een echte gebruiker!
6. Hoe kun je mijn anonimiteit beschermen?
Victoria Milan heeft geen toegang tot je andere sociale mediaprofielen of tot privégegevens. We bieden ook een aangepaste "fotowizard" waarmee je je foto's kunt wijzigen om ze discreet te maken. Evenals een persoonlijke privégalerij, zodat je kunt kiezen wie je toegang geeft tot deze foto's en de toegang ook weer kunt intrekken.
7. Is het alleen voor getrouwde en gebonden mensen?
Victoria Milan is geschikt voor iedereen die op zoek is naar discretie, directheid en zonder oordeel. Dit zijn onder andere, maar niet uitsluitend, mensen die opzoek zijn naar een affaire, trio's, kinky date, swingers en meer.

Dating Getuigenissen

"...Heeft mijn huwelijk gered..."

"Victoria Milan heeft mijn huwelijk gered! Ik heb nu een fantastisch seksleven én een liefdevol, zorgzaam en gelukkig leven met mijn lieve man." - Laurien (39), Hasselt

"...Ik mis de aandacht en spanning..."

Nadat ik mij heb aangesloten bij Victoria Milan blaast er een nieuwe wind door m'n leven. Alles heeft precies opnieuw zin! Bedankt Victoria Milan!"- Aad (45), Rotterdam

"...Mijn leven heeft weer kleur..."

"Na jarenlange eenzaamheid, voel ik me nu opnieuw socialer. Ik sloot me hier op aan en binnen een paar weken was ik alweer aan het daten! Topper, Victoria Milan!"- Katja (29), Amsterdam