Probeer de volgende vragen te beantwoorden om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen:

1. Hebt je een foutmelding ontvangen toen je probeerde een lidmaatschap aan te schaffen? Zo ja, is dit weergegeven in onze service of op de website van de bank? Wat heeft de fout te zien gegeven?

2. Welke bank heeft de kaart uitgegeven waarmee je probeerde te betalen?

3. Is jouw creditcard geautoriseerd voor internationale / online aankopen?

4. Houd er rekening mee dat als je een lidmaatschap koopt, het wordt in een vast bedrag opgenomen. Bevatte uw kaart geld voor een dergelijke transactie?

Als je eerder een profiel hebt geregistreerd en een premium-lidmaatschap hebt gekocht met een Credit Card of Debit Card, houd er dan rekening mee dat de kaart niet opnieuw met een ander profiel kan worden gebruikt. Zelfs niet als het eerste profiel werd verwijderd vóór de betalingspoging, omdat de kaartgegevens niet in ons systeem zijn opgeslagen, maar vijf jaar in de database van de betalingssysteemaanbieder moeten worden opgeslagen.

Je kunt een van die volgende dingen doen:

1. Gebruik je oude profiel. Je kunt dezelfde kaart zonder problemen gebruiken in je eerste profiel. Als je het e-mailadres en / of de gebruikersnaam bent vergeten, kunt je contact opnemen met ons support team, jouw gemaskeerde kaartgegevens (alleen met de eerste 6 en laatste 4 cijfers) doorgeven en zij zullen het voor je vinden.

2. Betaal met een andere card.

3. Gebruik dezelfde kaart maar betaal via GooglePay of iTunes.